Follow us:

FB IG YT

Follow The Butterfly

Ben jij al bekend met transformational cupping?

Melanie van Melz Essentials vertelt jou wat transformational cupping inhoud en wat de lichamelijke voordelen zijn voor ons lichaam.

Ik ben Melanie Meijer van Melz Essentials. Ik wil er graag aan bijdragen om de wereld een stukje gezonder te maken en mensen bewust te maken, dat de keuzes die ze vandaag maken belangrijk zijn voor hun toekomst. Dit doe ik onder andere door Transformational cupping

Cupping komt uit de traditionele Chinese Geneeskunde en wordt al eeuwenlang gebruikt om blokkades in het lichaam op te heffen. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van cups waarmee de huid vacuüm wordt gezogen.

Transformational Cupping Massage is een erg goede manier om afvalstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Het maakt los (niet alleen huid en spieren maar ook emoties), versoepelt, het voert afvalstoffen en vocht af. Tevens brengt deze behandeling zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Met een cupping behandeling ga je letter en figuurlijk beter in je vel zitten. Als je een kuur van een aantal behandeling neemt onderga je vanzelf een transformatie zowel fysiek als emotioneel/mentaal.

We besteden helaas vaak te weinig aandacht aan ons lichaam maar er valt zoveel verbetering te ervaren als we ons lichaam weer laten stromen.

Ik zou je heel graag meer vertellen over deze prachtige manier van masseren of misschien zou je het leuk vinden deze zelf te ervaren ❤

Volg mij op Instagram of vind meer informatie op mijn website.

 

TOP